Ruokaisa broilerisalaatti. Tämä herkullinen pastasalaatti tarjoiltiin maaliskuussa synttärijuhlissani. Maustettu pasta tuo salaattiin ryhtiä ja erilaisia pastoja käytettäessä ne voivat toimia myös salaatin väripilkkuna
Paista pasta ohjeen mukaan ja valuta kylmän veden alla. 500 g broilerin rintafileetäsuolaapippuriachilirouhettavoitaöljyä100 g pastaakerä makeaa frisée-salaattia250 g miniluumutomaatteja100 g emmental-juustoa200 g viinirypäleitäpuolikas purkki aurinkokuivattuja tomaattejapuolikas purkki oliivejaValmistusohjeet. 100 g pastaa
Kiehauta vettä reilusti, suola ja keitä pasta. Kesäkuun helle-ennätysten paukkuessa ja asunnon lämmetessä keittiössä ei muutenkaan halua viettää tuntitolkulla aikaa, joten broilerisalaatti punaviinin kera ajaa mainiosti asiansa
Pasta broitsunfileet pannulla kypsiksi ja paloittele halutun kokoisiksi paloiksi. Meillä on nyt oikein kolme lasta hoidossa kaksi viikkoa ja sitten alkaa meidän kahden viikon kesäloma
Eilen aamulla valmistin maukkaan choritzo pastasalaatin meille iltapalksi. Tähän ei tarvitse edes pastaa maustaa ja marinoida, vaan choritzo oli jo itsessään niin maukasta, että se riitti vallan hyvin mausteiden kanssa salaatin mauksi
Keitä pasta ohjeen mukaan ja valuta kylmän veden alla. Lisää kulhoon oliivit, pasta ja broileri. 400 g broilerin rintafileetä100 g pastaa75 g kivellisiä oliivejakourallinen lehtisalaattia4 terttutomaattiapuolikas kurkkupuolikas sitruunaoliiviöljyäsuolaapippuriaprovencenyrttejäValmistusohje. 100 g pastaa