Tein päätöksen elokuussa, etten osta kaupasta ainuttakaan vaaleaa leipää. Pian päätöksen tehtyäni sain tarjouksen osallistua Myllärin Luomun Suomen inspiroivin leipoja -kilpailuun
Cookiet ovat täydellinen iltapäiväkahvin seuralainen. Tumma suklaahan sopii erinomaisesti kahvin kanssa, mutta niiden liitto voi itsessään olla turhan hapan
Sain jokin aika sitten useita toiveita munattomista,. maidottomista ja viljattomista letuista. Tein pari epäonnistunutta kokeilua, jonka jälkeen päädyin ihan toisenlaiseen ratkaisuun
Kokeilin viime syksynä gluteenittoman pelttileivän tekemistä ensimmäistä kertaa ja en ollut silloin tyytyväinen rakenteeseen ja makuun, joten annoin ajan kulua ja muhittelen asiaa päässäni
Viljaneliöt. leivotaan sen mukaan mitä ruokakomerosta milloinkin löytyy ja tällä kertaa. kotoa löytyi viime vuotuisia kotona itse kuivattuja mansikoita sekä
Meillä on tehty pitkään näkkileivät itse. Aikuiset ovat syöneet täysin viljatonta siemennäkkileipää, mutta sen sisältämän kananmunan vuoksi perheen pienimmille on leivottava eri näkkärit
Itse leivotut leivät, sämpylät ja patongit on kiva piristys arjen keskellä. Joskus teen taikinan ja jätän sen kohoamaan kun lähden koiran kanssa lenkille
Taas Stockmanniin herkussa ruokaostoksilla, mitähän tällä kertaa löytyy. Fasaania lähdin etsimää, mutta ei ollut pakastealtaassa, ja sen verran flunssainen olo oli, että en jaksanut enempää ruokakauppoja kierrellä
Helsingin Mylly Oy on tarjonnut Myllärin Luomu tuotteet…. … ja pyytänyt minuakin mukaan ilomieliseen leivontakilpailuun, missä Myllärin Luomu ja huippukokki Tomi Björck seuraavat puolen vuoden aikana kampanjaan mukaan ilmoittautuneita blogeja
Myllärin Luomu sekä huippukokki Tomi Björck järjestivät hauskan ja inspiroivan kampanjan, jonka tarkoitus on innostaa minun lisäkseni myös lukijoita leipomaan ja käyttämään erilaisia raaka-aineita
Erilaiset kasviksista ja linsseistä tehdyt mausteiset keitot ovat siitä loistavia, että keittoihin voi laittaa juuri niitä aineksia mitä kaapista sattuu löytymään
Quorn-paprika-nuudelitLaitan noin parin viikon välein tai ainakin kerran kuussa nuudeleita ja tofua. Tällä kertaa korvasin tofun Quornilla, joka on suutuntumaltaan lihaa läheisesti muistuttavaa sieniproteeinia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.