3. 3. 3. A. l. k. u. v. o. d. e. s. t. a. i. r. j. n. h. m. ". L. p. ,. O. ä. K. E. Y. I. M. P. 1. 5. (. 2. 0. g. ). D. -. T. y. 9. 7. V. c. 6. ö. J. H. ♥ l. r k
Keylimeon parhaimmillaan seuraavana päivänä, joten vaikka jälkkäri on helppo ja nopea tehdä, kannattaa se valmistaa jo tarjoilua edeltävänä päivänä jääkaappiin odottamaan vieraita
Varmista cocktail-tikulla, että piiras on hyytynyt ennen kuin otat sen uunista. Kevään Floridan reissulla pääsimme kunnonKeyLimePien, eli paikallisen limepiiraan makuun
3. 3. J. u. h. a. n. s. o. t. k. j. l. e. i. M. ö. ä. ,. v. r. g. K. y. p. m. S. d. T. O. '. (. ). E. P. H. f. V. b. L. 6. 0. 2. 1. *. 4. 5. -. A. m l. t l
3. 3. 3. E. i. l. e. n. k. u. -. p. r. j. o. s. a. t. m. y. ö. h. K. ä. ,. v. P. d. D. g. B. N. H. 2. 0. 7. 5. T. 4. 1. (. 9. ). /. c. L. S. 8. V. O. A. d l. t l
Ole varovainen. Oli kesä tai ei, niin pistinpä pienen koekeittiön viime viikonloppuna pystyyn erästä pientä jätskiprojektia silmällä pitäen ja lähdin kokeilemaan avokadopohjaista Keylimepie -moussea
Kotonaan toki ihminen saa syödä mitä vain, myös hyönteisiä. Lisäksi hyönteiset tarvitsevat kasvaakseen vain vähän ravintoa, mikä takaa hyönteisruoan ympäriatöystävällisyyden
Keylimepieon Floridasta kotoisin makean kirpeä limepiirakka, joka sopii erinomaisesti. Piirakan maku on ”ristiriitainen”, sillä toisaalta se on liian makea
Niin olis, jos vain olisin löytänyt MISSÄ se on. Hamstrasin sitä konsentroitua maitoa, maitotiivistettä, mitä se nyt onkaan, pari viikkoa sitten tekemääni flania varten
Alkuperäisessä piirakkaohjeessa käytetään kyseiselle alueelle ominaisten Keylimen mehua, mutta tällä kertaa keylimeton korvattu vihreillä limeillä kaupan tarjonnan takia
Vatkaa niin kauan, että vaahto on kovaa ja pysyy muodossaan. Uskaltauduin sitten kokeilemaan kondensoitua maitoa ensimmäisen kerran ja ei jää todellakaan viimeiseksi kokeiluksi
Alunperin keylimepieon saanut ylleen marenkihunnun, mutta ainakaan itse en oikein marenkipiiraista välitä, niin laitoin pienet kermapursotukset pintaan
3. K. l. a. s. i. k. o. t. e. p. ä. n. T. m. d. h. y. u. v. r. -. J. P. ,. j. F. W. A. M. ). V. ö. 2. 0. g. D. 7. 5. 1. (. 9. 4. S. c. L. p r. d l. k p. c m. m i
3. 3. 3. H. a. l. u. s. i. n. t. e. h. d. ä. K. y. L. m. p. M. k. o. S. v. P. r. ,. (. ö. ). N. T. I. E. O. Ä. J. Y. j. 4. 1. 0. g. 5. °. c. -. 2. 8. 6. z. V. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.