Tänä keväänä on mango nostanut suosiotaan keittiössäni ja olenkin tehnyt vähän erilaisilla aineilla kokeillen mikä olisi tähän kakkuun paras yhdistelmä
Tämä on tavallista kuivakakkua kosteampi ja mehevämpi kakku jossa on rapea kuori. Saara on tehnyt näitä viime vuosina joten kakusta on tullut meidän perheessä jo perinnekakku jouluisin, mutta sopii milloin tahansa kahvipöytään
Irrota kakku vuoasta, nosta tarjoilulautaselle ja koristele kakku murennetulla Kismet Fazerinalla. Hiihtoloman kunniaksi kävin läpi reseptejä julkaisemattomia reseptejä ja tässä niistä yksi
Raikkaat ja hedelmäiset juustokakut ovat ihania ♥ Teen useimmiten mango- tai persikkajuustokakkua, mutta omille kolmekymppisilleni halusin kokeilla jotain uutta
Sitten kokoa kakku laittamalla yksi osa kerrallaan lautaselle ja laita sen päälle kreemi. Lopuksi koristele kakku murskaamalla osista jääneet palat ja ripottele ne kakun päälle ja reinoille
N. y. t. o. n. j. k. u. h. e. r. v. a. i. d. ä. l. m. p. -. ". T. s. ,. K. Y. ). O. g. 5. 0. 3. (. 1. /. 2. H. ö. M. V. S. P. L. ∅. c. °. C. A. I. +. / l. r k. d l. t l. c m. m i
Kruunun kakku on, varsinkin Ruotsissa, hyvin suosittu gluteeniton manteli-perunakakku. Itse tutustuin kakkuun suosikkiohjelmani Strömsön kautta, jossa kokki Paul Svensson jakoi tämän ihanan mehevän ja kostean herkkukakun ohjeen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.