Helppo ohje ja vain neljä raaka-ainetta. Nämä ovat siitäkin kivoja, että näitä voi hyvillä mielin antaa jo pienellekin lapselle, jos lapsen sokerinkäyttöä haluaa vielä välttää
Meillä syödään pannukakkua melko usein aamupalaksi, välipalaksi tai iltapalaksi näin talvisin pakastettujen marjojen kanssa ja kesäisin tuoreiden marjojen kanssa
Huomaan jatkuvasti miettivän terveellisempiä tapoja leipoa ja herkutella. Uusi ajattelutapani sai kiinnittämään huomioni Sara la Fountainin reseptiin tervellisistä mansikkaraakapalleroista
Karppisiskot ja vähähiilihydraattinen elämä. Yksinkertaista ja helppoa näkkäriä. Tuoreeltaan tämä maistui minusta liikaa kananmunalle, mutta kun kunnolla pääsi jäähtymään, oli todella maukasta ja koukuttavaa näkkäriä
Itse olen yrittänyt ottaa mahdollisimman iisisti sillä huomaan että alkuvuosi on tullut mentyä aika vauhdilla ja stressiä meinaa pukata väkiselläkin, viikonloppukin menee aina liian nopeasti, että mieli ja kroppa kaipaisi hieman pidempää paussia
Tämä herkullinen kääretorttu kannattaa valmistaa ja päivä-kaksi ennen tarjoilua, Kääretortusta tulee entistä mehevämpi kun se on saanut levätä ja makustua jääkaapissa muutaman päivän
kehittelin sitä varten oman reseptin ja päädyin Snickersin makuisiin. Tummaa sokeritonta suklaata. kannattaa lisätä hieman psylliumia ja/taikookosjauhoja
VILJATONJASOKERITON. javiljoja käyttäen erytritolia eli Karppisokeria jamantelijauhetta. soiton ja pyynnön, josko voisin mennä konsultoimaan asiassa, sillä kakusta ei
Syksyn ylppärit on takanapäin ja elämä voi taas alkaa (ja blogi aktivoitua hieman). No ei, kyllä mä oon yrittänyt elää täysillä vaikka aikamoista lukemisen- ja stressintäyteistä elämä on pari viime kuukautta ollutkin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.