Isolle joukolle sorsatkypsennetään yölämmöllä. Lohko yksi omena ja täytä sillä linnun vatsaontelo. Tarjoilua edeltävänä iltana otetaan sorsatpakkasesta
Jotenkin Pinot Noir rypäle tulee mieleen, mutta kaiken kaikkiaan puhdaspiirteinenklassinenRanskalainen laatutuote niin terroiria kuin rypäleiden ominaispiirteitähienostikorostava Châteauneuf-du-Pape
Omenainen sorsa on helpointa ja maukkainta nauttia luuttomaksi perattuna mehevässäkastikkeessaan. Lisää jouluolut tai kotikalja, omenat ja sitruuna lohkoina sekäselleri paloiteltuna
Tarjoa uunissakypsennettysorsa ja sorsankoipiconfitriistakastikkeen, palsternakkapyreen, paistettujen tattien tai ryöpättyjen kasvisten, esimerkiksi pinaatin, pikkuporkkanoiden ja retiisin kera
Jos joku luulee, että tämä on jotenkin elitistististä ja kallista, niin ihan vain huviksenilaskeskelin, että sorsa luineen maksaa hyvin tarkkaan saman verran kuin kilo broilerinfilettä, jopa vähemmän
Moni sairastaadiabetesta tietämättään, ajoissa havaitun aikuistyypindiabeteksen voi saada kuriin liikunnalla, laihduttamisella ja lopettamalla tupakoinnin
vettä, niin että liha peittyy. Ylikypsänä tarjottavan karitsan lavan valmistaminen vaatii hieman enemmän aikaa, mutta lopputulos on suussasulavanherkullista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.