Ajattelen tietenkin myös lammasta, eikä ainutkaan pääsiäinen saa mennä ohi ilman suosikkiani, helppoa nyhtölammasreseptiä, joka aterian lisukkeista riippuen on muunneltavissa vaikka kreikkalaiseen tai lähi-idän tyyliin
T. ä. l. o. h. j. e. a. m. n. P. r. v. c. i. t. p. u. M. k. d. ,. y. s. O. ö. S. J. N. f. F. -. B. à. G. (. ). b. q. g. L. 1. 4. 2. 3. 5. 0. ½. K. V. C. ô. R. d l. k g
D Isosisko ja -veli valitsivat jo hyvissä ajoin Late Lammas -kakun päivänsankarille sopivaksi. Söimme siis "ihan raakaa lammasta", kuten alimmasta kuvasta näkyy
N. u. o. r. i. n. k. m. l. a. p. s. t. ä. y. v. d. e. j. b. h. T. ". ö. -. O. g. L. K. P. M. ,. S. 2. (. ). H. 5. 4. 1. 3. 7. J. 6. 0. R. V. I. d l. t l
Lammas kuuluu pääsiäiseen ja monet miettivätkin miten tällä kertaa valmistaisi lammasta. Itse tein revittyä/nyhdettyä/riivittyä/pulled lammasta (rakkaalla lampaalla on monta nimeä) tällä kertaa ja tuli ehkä parasta ikinä syömääni lammasta
Aina vaan jatkuvan korvatulehduksen ja miehen työmatkan uuvuttamana jaksan vasta nyt laittaa ylös näitä Juhannusaatona grillatusta lampaan jämistä taiottuja herkkuja
Näin syksyllä onkin juuri oikea aika syödä lammasta, sillä ne teurastetaan syksyisin. Fine Cooking -lehden uusimmassa numerossa oli hyvännäköisiä karitsanpotkia
Tässä vaiheessa voit leikata näkyvän rasvan pois joka voimistaa lampaan makua (se villasukka-aromi) Laita uunivuokaan ja paista lempeällä lämmöllä kunnes kypsää, valele lammasta uunissa joko punaviinillä tai kahvilla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.