Vajaat kymmenen vuotta sitten carpacciota löytyi paljon ravintoloiden alkupalalistoilta. Sittemmin trendit lienevät pyyhkäisseen sen ohitse, mutta laadukas, viipaloitu raaka liha on minusta edelleen kaikessa yksinkertaisuudessaan ylevä alkupala
Suositut tekstit. Mökillä + edit (helpon marjapiirakan ohje ilman kananmunaa). Olen kertonut aikaisemminkin, että isännällä on vuokralla metsästysmökki tässä vähän matkan päässä meiltä
Muutama viikko sitten saimme pakastimeemme mukavaa täytettä, 700 grammaa hirven etulapaa. Siitä asti mielessä muhi vaikka minkälaisia ihania makuja joita pataan voisi hirven kanssa ujuttaa
Tähän maaliin oli helppo osua. Ei muuta kuin kakkulapio kouraan ja mums. Kahdenkymmenen munan ja parin kermalitran kakkuloinen meni syötäväksi metsään, siksi pelti alustana
R. a. u. t. p. d. s. h. e. i. r. v. j. k. n. l. o. m. T. y. ä. -. ,. K. ö. 4. V. 1. 5. 7. 0. g. 2. S. H. L. 3. *. ô. ü. b. P. M. N. (. ). J. A. I. Ä. O. U. W. D. Ü. ) l. d l. s l
V. i. m. e. l. a. u. n. t. p. y. s. k. ä. h. ö. d. M. (. j. o. ). ”. ,. v. r. E. g. A. F. C. b. c. -. f. H. J. P. –. L. 2. 0. 1. ¼. ½. S. 5. 6. D. R. K. O. N. T. U. r k. m i. d l. t l. m m
V. i. n. s. ä. m. a. r. o. t. u. h. v. p. ,. k. e. j. l. P. d. H. y. B. N. T. A. J. b. I. ö. M. w. f. L. g. K. R. S. C. c. -. 6. 0. 1. 2. 5. O. (. ). t l. d l
Moni haaveilee mehevästä ja mureasta pihvistä, kuitenkaan onnistumatta sen valmistamisessa. Tässä artikkelissa paneudun lihan valitsemisesta, sen valmistukseen, käymme läpi myös pihvin leikkuun, fileen renssaamisen ja monia hyödyllisiä vinkkejä matkan varrella kohti täydellistä pihviä
Hirveän herkulliset ulkofileet punaviinikastikkeessa. 28. 7. 2015 by Merja 4 kommenttia. Se hirvi oli nauttinut elämästään, jos lihan mausta voi päätellä eläimen onnellisuudesta jotain
Kreikkalaisen lihapadan eli stifadon ohje on ollut alusta asti ollut blogini suosituimpia. Nyt, kun kuvaustaidot ovat karttuneet, päätin antaa tälle klassikolle uudet visuaaliset vaatteet
Uuden vuoden juhlintaan olin valinnut pakastimessani olleen hirvenpaistipalan, jonka olin saanut Museokadun sienikummiltani Elisalta ja säästänyt sitä jotain erityistä reseptiä varten
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.