Mutta millaista on elää elämää kaikilla täytteillä. Minulle yksi elämä kaikilla täytteillä, kiitos. "(-Tove Jansson)Kun nyt tuli pitsa puheeksi, niin tässä napolilaista arkiruokaa 1700-luvulta hieman nykyaikaisemmassa muodossa, ja tietenkin kaikilla täytteillä
Näyttävät tavallisilta korvapuusteilta, mutta resepti on hyvin kaiken kattavasti ”ton”. Missioni on ollut jo pidemmän aikaa kehitellä pullaresepti, joka sopisi kaikille – lukuisista päällekkäisistä ruoka-allergioista huolimatta
Blinit on alkujaan ilmeisesti venäläisestä ruokaperinteestä lähtöisin. Oli miten oli, maslenitsaa vietetään naapurimaassamme herkuttelemalla kunnon rasvaisilla herkuilla ja niihin kuuluu ehdottomasti blinit
O. l. e. n. t. o. d. a. h. u. m. s. y. k. ä. r. i. ö. v. p. Y. j. A. ,. T. 2. x. M. -. J. 7. 0. g. 1. c. 5. 3. P. S. K. 4. V. B. Q. /. L. (. ). H. ½. b. d l
Paista hetki ja käännä sitten ohuella lastalla blinit. Jatka näin kolmen neljän käännön verran, kunnes blinit ovat kullanruskeita ja ne ovat kunnolla rapeita
En muistanutkaan miten hyviä kunnon blinit ovat. Taikina tehdään kaikessa rauhassa juuresta lähtien ja blinit paistetaan blinipannulla kirkastetulla voilla
Blinit ovat maukkaita köyhänmiehen mädilläkin, eli merilevästä valmistetuilla "kasvismädeillä". Blinitaikinaan löytyy versioita joihin tulee olutta, ja taikinaa ei käytetä ollenkaan
Suomalaisille varmaankin yksi talven suosikkiruuista on blinit. Minun suosikkejani on paksut, happamat blinit, joihin on käytetty vain vähän tattarijauhoa
Blinit tai venäläiset suolaiset lätyt. Tässä on muutama vaihtoehto valmistaa kunnollinen blinitaikina. Kolmas, aito ja niin lähellä alkuperäistä blinitaikinaa löytyy Paista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.